Detox Amsterdam

“Het lichaam ontgiften geeft meer energie, een fitter gevoel in het lichaam, u kunt helderder denken en beter concentreren.”

Wilt u uw lichaam ontgiften, meer energie krijgen en tegelijkertijd ook een paar kilo afvallen?! Kies dan voor een Detox behandeling bij The Body Tuning Clinic.

Navigeer snel naar:

Neem contact op

 

 

Detox behandeling bij The Body Tuning Clinic

In The Body Tuning Clinic zijn wij al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in detox behandelingen. Wij adviseren u graag over welke detox behandeling het best bij u en uw leefstijl past.

 • Minder moe
 • Fitter gevoel in het lichaam
 • Kan helderder denken
 • Beter concentreren
 • Gaat makkelijker naar het toilet
 • Gaat makkelijker naar het toilet
 • Ontlasting ruikt minder
 • Minder gasvorming
 • Minder opgeblazen gevoel
 • Gewichtsverlies
 • Huid is beter
buttonbtc

 

Wat is een Detox behandeling?

Detox is een manier om uw lichaam te ontgiften. Door middel van een Detox ontdoet u het lichaam van opgestapelde, schadelijke stoffen. Detox is een afkorting van detoxificatie of wel ontgiften of ontslakking genoemd. Tijdens een Detox kuur, behandeling of pakking worden de organen in het lichaam gereinigd.

Luisteren naar het lichaam

Als wij mensen meer naar ons lichaam zouden luisteren zouden wij ons ook veel vaker onthouden van bepaalde voedingsstoffen. Regelmatig hebben wij klachten van een opgeblazen gevoel na een maaltijd of worden wij moe na het drinken van alcohol. Maar onze sociale omgeving maakt het vaak moeilijk om bepaalde voedingsmiddelen of dranken niet te nemen. Je bent al snel ongezellig als je niet mee eet. Maar het kan net te veel voor het lichaam zijn.

Waarom kiezen voor Detox?

Het lichaam heeft dagelijks behoorlijk wat uitdagingen te verwerken en wordt zwaar belast. Denk bijvoorbeeld aan gewoontes als:

 • Roken
 • Alcohol
 • Slechte voeding
 • Suikerverslaving
 • Negatieve gedachten
 • Langdurige periode van overmatige stress
 • Medicatie
 • Slecht dag- nachtritme
 

Detox kuren bij The Body Tuning Clinic

Bij alle kuren die u bij ons koopt, geven wij uitgebreide uitleg en begeleiden wij u. Ons advies is om bij elke detoxkuur in ieder geval 1 darmspoeling na afloop te doen. Wilt u de reiniging optimaal volgen,  dan is een darmspoeling aan het begin van de kuur en een darmspoeling aan het einde van de kuur te adviseren. Wij hebben speciale prijzen als u een pakket afneemt (zie prijslijst). Alle kuren kunnen gratis thuis gestuurd worden.

Maak daarvoor het bedrag over naar NL 83 ABNA 0424530333  tnv. The Body Tuning Clinic. Wij bieden u de volgende detox kuren:

 

Detox om cellulite te verminderen

Cellulite wordt vooral veroorzaakt door een lokale slechte werking van de bloedsomloop. Afvalstoffen hopen zich op en ook vocht blijft klem zitten op de bovenbenen en de hopen. Door een detoxkuur te volgen, vermindert u de afvalstoffen in uw bloed. Hierdoor verbetert de bloedsomloop en vermindert de cellulite. Drink verder voldoende water zodat afvalstoffen goed afgevoerd worden en let ook buiten een detoxkuur op uw voeding. Vermijd drink- en etenswaren die veel afvalstoffen bevatten, zoals koffie, zwarte thee, alcohol, suiker en witte bloem.

 

INNERWAVE KUUR BASIC

Innerwave detox kuur

Deze kuur bestaat uit:

 • een voorbereiding van ong. 5 dagen
 • een reiniging van 5-7 dagen
 • een rustige opbouw, zelf te bepalen hoe lang deze duurt

Tijdens de voorbereiding neemt men naast het geadviseerde voedsel,  innerlife (kruidenmengsel), chlorella en kamut. De detox week kan u zelf zo streng maken als u wilt. De mogelijkheid is om naast de psyllium husk (vlozaad), innerlife, chlorella en kamut, fruit,groente en zaden te eten. Of wat strenger smoothies en vers gepureerde groenten soepen te eten. Of het strengst alleen sappen te drinken.

De opbouw bestaat uit een rustige opbouw van gezonde voedingsmiddelen met probiotica, chlorella en kamut als aanvulling.

 

INNERWAVE KUUR MILD VASTEN

Innerwave mild vasten is een 9-daagse kuur waarbij je mag blijven eten.

Deze kuur brengt je lichaam in 3 logische fasen weer in balans, waardoor bouwstoffen uit de voeding weer maximaal opgenomen kunnen worden.

De kuur bestaat uit 3 dagen afbouwen, 3 dagen mild vasten en tot slot weer 3 dagen opbouwen.

 

Wat kan je verwachten van een detox kuur?

Omdat het lichaam zich gaat ontdoen van gifstoffen is het mogelijk dat je de eerste 2 dagen wat hoofdpijn hebt of moe bent, maar daarna krijg je juist veel energie.

Hoge darmspoeling

De detox kuren worden nog completer als je deze afsluit met een hoge darmspoeling. Een hoge darmspoeling is een reiniging van de gehele dikke darm. Niet te verwarren met een klysma, waarbij je alleen het laatste deel van de dikke darm reinigt. Het is ook mogelijk de darmspoeling af te sluiten met een koffie klysma.

Tijdens een Detox kuur zal de darm veel afvalstoffen loslaten, de resten kunnen met een darmspoeling verwijderd worden. Om minder last te hebben van ontgiftingsverschijnselen tijdens de kuur, kan je ook voorafgaande aan de Detox kuur een darmspoeling doen.

Algenpakking & Detox wrap met koffie

Om de Detox nog meer te intensiveren zijn er nog meer mogelijkheden. Zoals een algen pakking of een Detox wrap met koffie. Algen en koffie hebben een zeer ontgiftende werking op het lichaam als je hier minimaal 30 minuten in folie ingepakt ligt.

Nog meer Detox behandelingen

U kunt naast bovenstaande behandelingen ook kiezen voor een leverreiniging (Andreas Moritz of Hulda Clark) of kiezen voor een speciale Detox massage gericht op het ontgiften van het lichaam.

Kom eens langs in onze kliniek in Amsterdam.

 

Prijzen detox behandelingen

Innerwave kuur basis€ 145,00
Innerwave kuur basis incl. darmspoeling€ 245,00
Innerwave mild vasten€ 155,00
Innerwave mild vasten incl. darmspoeling€ 255,00

Heeft u vragen over een detox behandeling of wilt u graag advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer: 020 662 0909 of vul onderstaand contactformulier in, wij adviseren u graag.

The Body Tuning Clinic
J. Luijkenstraat 40
1071 CR Amsterdam
tel: 020 662 0909

buttonbtc
 

Contactformulier

Heeft u een vraag en/of opmerking? Vul dan onderstaand formulier volledig in.