Behandelingen

Meer informatie over

The Body Tuning Clinic

scoort gemiddeld een:

9,5

5/5

Gebaseerd op 28 ervaringen

Detox kuur met Innerwave / Detox kuur met Darmdetox

De detox kuren waar wij oa. in de Body Tuning Clinic mee werken zijn: de INNERWAVE KUUR en de DARMDETOX  KUUR.

De kuren worden gratis verstuurd. Stuur een e-mail naar info@bodytuningclinic.nl met uw NAW-gegevens en welke kuur u wenst te ontvangen. Maak het bedrag  over op rek.nr NL83ABNA 0424530333 tnv. Body Tuning Clinic (zie prijslijst).

INNERWAVE KUUR: deze kuur bestaat uit een afbouwfase van 4-5 dagen, de echte detox van 7 dagen en weer een opbouw fase.

In het detox pakket zitten alle ingrediënten, die tijdens de kuur gebruikt kunnen worden en een hele duidelijke begeleiding met adviezen en recepten. Er zitten 6 verschillende potten in, die allemaal hun eigen werking hebben op de reiniging van het lichaam/darm waardoor je je weer vitaler, gezonder en energieker voelt. Tijdens de detox kuur zelf (van 7 dagen) kan je als je deze streng volgt alleen sappen drinken. Of je kan smoothies en gepureerde groentesoepen drinken, of als je de kuur wat milder doet kan je vers fruit, groente en noten/zaden gebruiken.

Het is altijd aan te bevelen om aan het einde van de kuur een darmspoeling te doen. Je zal versteld staan hoeveel afvalstoffen je dan nog kwijt raakt. Je voelt je daarna echt herboren.

We hebben een speciale package deal voor een detox kuur +darmspoeling (zie prijslijst)

 

Innerwave detox kuur        darm detox

 

DARMDETOX KUUR: Deze kuur bestaat uit 7 shakes die je gedurende de dag oplost in water en direkt op srinkt. De shakes zitten verpakt in 1 doosje. Tijdens deze kuur wordt er niets gegeten, wel heel veel gedronken.

Deze kuur is super gemakkelijk en je hoeft eigenlijk nergens aan te denken. Het minimaal aantal dagen dat je de kuur doet is 3. Je kan de kuur per dag uitbreiden. Deze kuur is heel geschikt voor mensen die snel een paar dagen willen detoxen, maar niet elke keer moeten nadenken wat ze nu weer moeten eten/drinken. De smaak van de shakes is flauw,maar je mag er wat biologische diksap aan toevoegen. Ook mag er een glas bouillon gedronken worden.

Ook na deze kuur is het aan te bevelen om een darmspoeling na afloop te doen.

We hebben een speciale package deal voor een detox kuur + darmspoeling (zie prijslijst)

 

VEGAQURA Q-START: Dit is een natuurlijke darmdetox van slechts 1 dag. De kuur bestaat uit:

  • Enzympoeder met enzymen, groente en fruit
  • Probiotica poeder met probiotische bacterien
  • Enzym vloeistof met enzymen uit groente en fruit

Het is een makkelijk te volgen kuur. Elk uur drink je een groot glas water met een zakje enzym poeder en vanaf het 5e glas voeg je enzymvloeistof toe. Bij de laatste 2 glazen voeg een sachet probiotica toe. De volgende dag raak je veel onverteerd voedsel en toxinen kwijt. Het is vooral te adviseren om de dag na de kuur een darmspoeling te doen.

 

Reinigingsreacties:
Gifstoffen die massaal vrijkomen kunnen zorgen voor ongemakken zoals:
duizeligheid, grieperig gevoel, vermoeidheid, misselijkheid, hoofdpijn, constipatie of diarree, concentratieverlies, humeur schommelingen.
Deze verschijnselen zullen naarmate de kuur vordert minder worden. Zorg in ieder geval dat u minimaal 2 liter vocht drinkt.

Tenslotte:
Let op wat u kwijt raakt op het toilet. De slijmerige plaklaag van de darmen kan alle kleuren hebben: geel, grijs, bruin zwart, groen.
Is soms heel hard, maar kan ook zacht zijn. Vaak komt deze als een lange sliert los en heeft soms de ribbels van de darmvorm in zich.

Advies:
Na de kuur is de optimale afsluiting een darmspoeling.

 

Contactformulier

Heeft u een vraag en/of opmerking? Vul dan onderstaand formulier volledig in.