Detox kuur met Innerwave

De detox kuur waar wij o.a. in de Body Tuning Clinic mee werken is de INNERWAVE KUUR

De kuren worden gratis verstuurd. Stuur een e-mail naar info@bodytuningclinic.nl met uw NAW-gegevens en welke kuur u wenst te ontvangen. Maak het bedrag  over op rek.nr NL83ABNA 0424530333 tnv. Body Tuning Clinic (zie prijslijst).

INNERWAVE KUUR: deze kuur bestaat uit een afbouwfase van 4-5 dagen, de echte detox van 7 dagen en weer een opbouw fase.

In het detox pakket zitten alle ingrediënten, die tijdens de kuur gebruikt kunnen worden en een hele duidelijke begeleiding met adviezen en recepten. Er zitten 6 verschillende potten in, die allemaal hun eigen werking hebben op de reiniging van het lichaam/darm waardoor je je weer vitaler, gezonder en energieker voelt. Tijdens de detox kuur zelf (van 7 dagen) kan je als je deze streng volgt alleen sappen drinken. Of je kan smoothies en gepureerde groentesoepen drinken, of als je de kuur wat milder doet kan je vers fruit, groente en noten/zaden gebruiken.

Het is altijd aan te bevelen om aan het einde van de kuur een darmspoeling te doen. Je zal versteld staan hoeveel afvalstoffen je dan nog kwijt raakt. Je voelt je daarna echt herboren.

We hebben een speciale package deal voor een detox kuur +darmspoeling (zie prijslijst)

Innerwave detox kuur

Reinigingsreacties:
Gifstoffen die massaal vrijkomen kunnen zorgen voor ongemakken zoals:
duizeligheid, grieperig gevoel, vermoeidheid, misselijkheid, hoofdpijn, constipatie of diarree, concentratieverlies, humeur schommelingen.
Deze verschijnselen zullen naarmate de kuur vordert minder worden. Zorg in ieder geval dat u minimaal 2 liter vocht drinkt.

Tenslotte:
Let op wat u kwijt raakt op het toilet. De slijmerige plaklaag van de darmen kan alle kleuren hebben: geel, grijs, bruin zwart, groen.
Is soms heel hard, maar kan ook zacht zijn. Vaak komt deze als een lange sliert los en heeft soms de ribbels van de darmvorm in zich.

Advies:
Na de kuur is de optimale afsluiting een darmspoeling.

Contactformulier

Heeft u een vraag en/of opmerking? Vul dan onderstaand formulier volledig in.