Darmreiniging in Amsterdam: verhelpt uw darmklachten

Een opgeblazen of prikkelbaar gevoel van de darmen. Dit zijn veelgehoorde klachten en kunnen als uitermate vervelend worden ervaren.

The Body Tuning Clinic in Amsterdam heeft een jarenlange expertise opgebouwd in het verhelpen van deze klachten. Dankzij een darmreiniging zult u weer een opgelucht en rustgevend gevoel ervaren. The Body Tuning Clinic werkt met een team van ervaren specialisten waardoor u verzekerd bent van een veilige en betrouwbare behandeling.

buttonbtc

Wat is een darmreiniging?

Een darmreiniging zorgt voor een reiniging van de dikke darm. Gedurende de behandeling zal uw dikke darm gereinigd worden met lauw  gefilterd water. De darmspoeling stimuleert de golfbeweging van de darm en op deze manier worden gifstoffen afgevoerd uit uw lichaam. De darmreiniging draagt zorg voor het verhelpen van de volgende klachten:

  • buikpijn
  • slapeloosheid
  • gewrichtsklachten
  • hoofdpijn
  • huiduitslag
  • verstopping
  • opgeblazen gevoel

Naast medicijnen en alcohol gebruik kunnen ook stress en emoties zorgen voor buikklachten. Een darmreiniging kan zorgen voor een stukje ontspanning en het verhelpen van de buikklachten. Emotionele blokkades worden hierbij in balans gebracht.

301800151ddb09a0f52399be47cf1fd7.jpg 429388ccd3c3d31ea3f73958d1874e7a.jpg fe10b3c08a1273145b1df65fc4ba484b.jpg

Veel mensen verwarren een darmreiniging ook wel met een klysma. Dit is echter een hele andere behandeling. Bij een darmreiniging wordt een aanzienlijk groter deel van de dikke darm gereinigd. Hiermee worden dus veel meer afvalstoffen afgevoerd uit het lichaam. Het is mogelijk een darmreiniging aan te vullen met een koffie klysma.

Lees hier alle veel gestelde vragen over een darmreiniging.

De behandelaar

De darmreiniging voert colonhydrotherapeut Liesbeth van Dijk bij u uit. Ze is van oorsprong diëtiste en heeft zich gespecialiseerd in problemen van het verteringsstelsel. Liesbeth heeft ruim 25 jaar ervaring met het uitvoeren van darmreinigingen.

Colonhydrotherapeut Liesbeth van Dijk

Ervaringen

I. Bartelli, Amsterdam
“Kan het zelf nog nauwelijks geloven, maar sindsdien ga ik elke dag naar het toilet en heb ik geen ontstekingen meer gehad. Ik krijg steeds meer energie, sport weer en kijk weer positiever tegen de dingen aan.”

M. van den Broek, Diemen
“Ik had altijd last van een opgezette buik, alsof ik maanden zwanger was. Vooral na het avondeten werd het steeds erger. Ik moest altijd mijn kleding op de “eetstand” zetten. Ik lette al op mijn voeding, dat ik vooral geen gasvormende producten ging eten of sterk gekruide spijzen nam. Maar dit hielp niet echt. Ik heb toen een aantal darmspoelingen gedaan, waarvan de behandelingen mij reuze meevielen. Op advies heb ik ook wat probiotica genomen. Ik ben echt van mijn klachten afgekomen.”

Voor een overzicht van al onze cliëntervaringen klik hier.

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen over een darmreiniging? Neem dan gerust contact met ons op d.m.v. onderstaand contactformulier. Wij geven graag een passend antwoord op al uw vragen.

Contactformulier

Heeft u een vraag en/of opmerking? Vul dan onderstaand formulier volledig in.